İstanbul Çamoluk Balına Doydu

Giresun Günlerine katılanlar Çamoluk Balından yediler.

İstanbul Çamoluk Balına Doydu
Bu yıl, 25-28 Ekim tarihlerinde  12. yapılan Giresun Günleri kapsamında açılan Çamoluk Standı, yine en fazla ilgi oladağı olan stant oldu.
Geçtiğimiz yıllarda keşkek dağıtımıyla öne çıkan Çamoluk Standı,  bu yıl, farklı bir etkinliğe imza atarak dikkatleri üzerine çekti.
Çamoluk Bal üreticilerinden Osman Çolakel'in sponsorluğunda 27 Ekim 2018 Cumartesi günü Saat: 18:00'dan itibaren yaklaşık  bir buçuk saat boyunca musluklardan bal akıtarak  etkinliğe katılanların Doğal Çamoluk balının tatmasını sağladı.
İkram edilen bal Protokol ve vatandaşlardan büyük beğeni aldı.
Çamoluk Belediye Başkanı Musa Varıcı'da Çamoluk'tan getirdiği Çamoluk Siyez Buğdayı, Çamoluk Mısır Unu, Çamoluk Balı ve Çamoluk av turizmini tanıtmak için yoğun çaba sarfetti. Gelen misafirlere Çamoluk ve ürünler hakkında detaylı bilgi verdi.

Etkinlik süresinde Çamoluk standını TBMM İdare Amiri Hasan Turan,Milletvekilleri Nurettin Canikli, Sabri Öztürk, Kadir Aydın, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamza Çebi, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları,   Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Zeytinburnyu Belediye Başkanı Murat Aydın, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve çeşitli federasyon ,dernek başkanları ziyaret ettiler.
Çamoluklularında yoğun ilgi gösterdiği standımız tasarım ve içerik  olarak ta katılanlar tarafından büyük beğeni aldı.
Çamoluk standı etkinlik kapsamında bugün akşama kadar açık olacak.
Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik'te 27 Ekim Cumartesi günü stanta gelerek gün boyu misafirlerini ağırladı.
Ayrıca Çamoluk Belediye Başkan aday adayları da Çamoluk standını ziyaret ederek hemşehrileriyle hasbihal ettiler.

Çamoluk Haber



Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2018, 09:28

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mansur Sürücü
Mansur Sürücü - 5 yıl Önce

Gelemedim ama bu seneki etkinlik Çamoluk stantı geçmiş dönemlere nazaran en iyisi en güzeli oldu diyebilirim çamoluk hep böyle olmalı birlik beraberlik içinde yoluna devam etmeli emeği gecenlere teşekkür ederim...

Hacı CANİK ÇAMOLUK DER BAŞKANI
Hacı CANİK ÇAMOLUK DER BAŞKANI - 5 yıl Önce

Yenikapı Giresun günlerinde standımızı ziyaret eden bütün ziyaretçilerimize şahsım ve kurumum adına teşekkür ederim. Dört gün boyunca başta Çamoluk Haber nezdinde sayın Kazım Karaçoban beye Yunus Acar beye ve bal sponsorumuz sayın Osman Çolakel olmak üzere bütün sponsorlarda şükranlarımı sunarım. Misafirlik esnasında yoğunluktan dolayı bir eksiğimiz oldu ise hakkınızı helal edin ALLAHA emanet olun.

Recep Üdükoglu
Recep Üdükoglu - 5 yıl Önce

Bunlar güzel şeyler herdaim inşAllah daha iyi olur sevgiler Çamoluk için kalpler Çamoluk için artıyor

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205