Çamoluk Belediye Başkanlığı İçin,Hacı Canik Aday mı?

Çamoluk Belediye Başkanlığı için sürpiz adaylar çıkmaya başladı.

Çamoluk Belediye Başkanlığı İçin,Hacı Canik Aday mı?

 Yerel seçimler için zaman yaklaştıkça, Çamoluk Belediye Başkanlığı için de,  partilerden aday adayları ortaya çıkmaya başladı.
Çamoluk Belediye Başkanlığı için, daha önce açıklanan isimlerin yanında, Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik'in de adı geçmeye başladı.
Geçtiğimiz günlerde  Sosyal Medyada, Çamoluk Belediye Başkanlığı için yapılan anketlerde  Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik'inde adı yazılmıştı.
Son günlerde Çamoluk Kulislerinde adı sıkça geçen Hacı Canik'e  yakın kaynaklar, haberi doğrulayarak, Hacı Canik'in şartların oluşması durumunda aday olabileceğini açıkladılar.
Konu ile ilgili olarak Görüştüğümüz Başkan Hacı Canik'te; Çamoluk'ta çekişmeden ziyade, Cumhur ittifakının istemesi halinde ortak aday olarak çıkabileceğini söyledi.
Hacı Canik, Çamoluk Dernek Yönetim Kurulu Üyeliği ve Çamoluk Dernek Başkanlığı döneminde, Çamoluk'a hizmetten kaçmadıklarını ve yaptıkları hizmetlerinde ortada olduğunu söyleyerek, Çamoluk için hizmetten kaçmayacağını ve istenilmesi halide Çamoluk Belediye Başkanı olarak ta hizmet edebileceğini söyledi.
Hacı Canik, yıkıcı ve kırıcı bir seçim sürecinden ziyade, uzlaşıcı, birlik, beraberlik içerisinde bir seçim sürecinden yana olduğunu açıkladı.

Bizde çamoluk haber olarak, tüm aday adayları ve adaylara başarılar dilerken, aday adaylığı ve seçim sürecinde Çamoluk için ortaya çıkacak tüm adaylara sitemizde adil bir şekilde yer vereceğimizi ilan ediyoruz.
Ancak; Etkinliklerine ve çalışmalarına, Çamoluk Haber'i davet etmeyen, bilgi vermeyen, hülasa tenezzül etmeyenler hariç.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2018, 09:36

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Emsal şerbetçi
Emsal şerbetçi - 6 yıl Önce

Hayırlı olsun

Lokman tepetam
Lokman tepetam - 6 yıl Önce

Çamoluğumuza yakışır bir aday inşAllah Aday olur kazanır.ilçemiz hizmet yolunda adını duyurmalı artık birilerine dur demenin zamanı geldi

Zağpalı Yasin Demirkaya
Zağpalı Yasin Demirkaya - 6 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun rabbim başarılarını daim eylesin yolu açık olsun

şükrü kılıçdere
şükrü kılıçdere - 6 yıl Önce

inşAllah hayırlara vesile olur.hacı canik yakışır çamoluğa

murat özdemir.
murat özdemir. - 6 yıl Önce

yerinde bir karardır,kendisinin yolu açık olsun dilerim.Allah muaffak eylesin

Halil kurt
Halil kurt - 6 yıl Önce

Hayırlı olsun inşAllah her zaman yanındayım

Yahyacanik
Yahyacanik - 6 yıl Önce

Hakkı'nda hayırlısı olur inşAllah

Mehmet ÇAMBEL
Mehmet ÇAMBEL - 6 yıl Önce

Yerinde ve güzel bir karar Çamoluğun gelişmesi için daha güzel projelere imza atacağına eminim şimdiden hayırlı olsun Allah yolunu açık etsin tüm benimliğimle yanındayım.


SIRADAKİ HABER

banner200

banner205