Giresun Ak Partiden Aday Adaylığı Uyarısı

Ak Parti Giresun İl Başkanı Şenlikoğlu’ndan aday adaylığı uyarısı

Giresun Ak Partiden Aday Adaylığı Uyarısı
 Önümüzdeki yerel seçimlerde Ak Partiden aday adayı olacaklar için .AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu,  başvurularının başladığını açıkladı.

Şenlikoğlu, “Partimiz Genel Merkez MYK’da alınan karar gereği, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Partimizin Aday adaylığı başvuruları tarihleri belirlenmiştir.

Buna göre; Belediye Başkanlıkları için: 05.11.2018 – 12.11.2018 tarihleri arası, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyelikleri için: 05.11.2018 – 03.12.2018 tarihleri arasında aday adaylığı müracaatları İl ve İlçe Teşkilatlarımızca alınmaya başlanmıştır.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği hedefler doğrultusunda 31 Mart 2018 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde teşkilatımızın bütün kademeleriyle, Milletvekillerimizle, Kadın Kollarımızla, Gençlik Kollarımızla, İlçe ve Belediye Başkanlarımızla birlikte dolu dolu bir çalışma yaparak, tüm Giresun Teşkilatları olarak daha güçlü bir Giresun için var gücümüzle koşmaya devam edeceğiz” dedi.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2018, 11:42

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet yenilmez
Ahmet yenilmez - 5 yıl Önce

Cumhurbaşkanı’nın belirlediği kriterler ne imiş? 16 senedir o belirlemiyor muymuş? Halimiz ortada, yakın koruma, hizmet adı altında yeme, yağlama yıkama.
Namuslu insanlar adınızı particilik pisliği ile lekelemeyin.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205