Hacı Canik; Gücer Köprüsü ile Alucra Çamoluk Yolunda Çalışmalar Devam Ediyor.

ÇAMOLUK İLÇESİ

Çamoluk'un kangren sorunlarından olan Gücer Köprüsünde çalışmaların başladığı açıklandı.

Çamolukluların uzun süredir beklediği müjdeli haber geldi. Çamoluk Derneği Başkanı ve Çamoluk Belediye Başkan Vekili Hacı Canik, Çamoluk Haber'e yaptığı özel açıklamalarda, ilçenin önemli sorunlarından olan Gücer Köprüsü ve Çamoluk-Alucra yolu üzerindeki çalışmaların başladığını duyurdu.

Başkan Canik, Gücer Köprüsü'nde geçmişte yaşanan ihale sorunlarına değinerek, son ihaleyi alan müteahhidin işi yarım bırakması nedeniyle köprü inşaatının tamamlanamadığını hatırlattı. Ancak bu yıl yapılan yeni ihale ile Gücer Köprüsü'nün yapım çalışmalarının nihayet başladığını ve işçilerin şu anda Çamoluk'ta bulunduğunu ifade etti. Canik, köprü ayaklarında daha önce oluşan su birikintilerinin tahliye sürecinin beklendiğini de sözlerine ekledi.

Çamoluk ile Alucra arasındaki yolda da önemli gelişmeler yaşandığını belirten Hacı Canik, özellikle tehlike arz eden kör noktaların giderildiğini ve yolun dar olan kısımlarının genişletildiğini müjdeledi. Hacı Canik, özellikle, Çakılkaya Köyü ile Arda Köyü arasındaki güzergahta bulunan keskin viraj kör noktaların giderildiğini söyledi.

Çalışmaların aralıksız devam ettiğini vurgulayan Başkan Canik, yol genişletme çalışmalarının tamamlanmasının ardından yolun asfaltlanacağını da kaydetti.

Hacı Canik, Çamoluk'ta birçok hizmetin planlandığı gibi başladığını ve devam ettiğini belirterek, bu projelerin büyük bir kısmının bu yıl içerisinde tamamlanacağını sözlerine ekledi. 

Çamoluk Haber

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.