Alucra'lılardan Büyük Kış Etkinliği!

GÜNCEL

Komşu ilçelerimizden Alucra, köy ve mahalle dernekleri sıla-i rahîm ziyareti münasebetiyle 27 Ocak Cuma akşamı memleketleri Alucra'ya coşkuyla rota aldılar.

Alucra vakfı öncülüğünde gerçekleştirilen Alucra sıla-i rahîm turu, günler öncesinden yapılan duyuruyla, tüm hemşehriler yapılacak etkinliğe davet edilerek duyurusu yapılmıştı.

Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfı yönetim kurulu Başkanı Süleyman Baba duygularını şu ifadelerle dile getirdi. "Değerli hemşehrilerim, doğduğumuz topraklara vefa borcumuzun bitmeyeceğini biliyoruz.Karınca misali yolumuz belli olsun" dedi.

AYNI ANDA 25 YOLCU OTOBÜSÜYLE MEMLEKET YOLCULUĞU!

Alucra vakfı öncüğünde 39 köy ve mahalle dernekleri tek yürek olup memleketleri Alucra'ya büyükleri ziyaret ederek hayır dualarını alacaklar, kiminin doğup büyüdükleri memleketlerinde, kimininde benim ata toprağım dediği memleketlerinde hasret giderecekler.

28 Ocak Cumartesi tam gün toprağıyla hasret giderecek olan Alucra'lılar, kış mevsiminde memleket havasını teneffüs etme fırsatı yakalamış olacaklar. Kısa ama keyifli olacağını düşünülen sıla-i rahîm ziyareti etkinliği 29 Ocak Pazar günü İstanbul'a dönüş yolculuğuyla bir sonraki etkinliğe kadar anılar ve hatıralarda yerini almış olacak.

Haber: Murat Özdemir 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.