Yeni BAŞKAN adayı Hacı Halil Canik

SİYASET

Çamoluk Derrneğinde süpriz gelişme

 27 Aralık'ta yapılacak olan Çamoluk Derneği olağan kongresinde yeniden başkan adayı olduğunu açıklayan Fatih Aydın çekilerek süpriz yaptı.
Çamoluk Derneği 20 Aralık 2015 Pazar günü yaptığı Yönetim Kurulu toplantısından sonra, ortak aday olarak, Pınarlı Köyünden Hacı Halil Canik'i destekleyeceklerini açıkladı.

Fatih Aydın imzası ile üyelere gönderilen mesajda, "27 Aralık Pazar günü yapılacak Çamoluk Derneği Genel Kurlunda, mevcut yönetim kurulumuzun adayı Hacı Halil Canik'tir. Hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.
Çamoluk Haber'e açıklama yapan Fatih Aydın;Son dönemde Giresun Federasyonu Başkan Yardımcılığı ve GİK üyeliği aldığını, bunu yanında Karadeniz Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyeliğine de seçildini dile getirerek, bu görevlerin ciddi bir mesai gerektirdiğini bu nedenle Çamoluk Derneği Başkan Adaylığından çekildiğini açıkladı.

Derneğe yakın kaynaklar,Fatih Aydın'ın bu kararı almasında Veysel Ekmen'in etkili olduğunu söyledi.

Son yapılan Yönetim Kurulu toplantısı öncesinde, Çamoluk Dernek Merkezinde, Yönetim kurulu ile biraraya gelen,Veysel Ekmen,Çamoluk Kaymakamı Kemal Karahan,Adnan Çombaş,Yaşabey Kalebaşı,Adnan Karabul,Müşaver Çolak,Nevzat Kaleli,Hasan Ekmen ve Selami Sürücü'nün durum değerlendirmesi yaptıkları bildirildi.
Seçimlere kısa süre kalması nedeni ile,Yeni Aday Hacı halil Canik'in en kısa sürede Yönetim Kurulu Aday listesini hazırlayarak,Kamuoyuna açıklayacağı tahmin ediliyor.

Çamoluk Haber

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.