Belediyenin 100 günü Çamoluk Derneğinde İstişare edildi.

Çamoluk Derneği ve Çamoluk Belediye Başkanlığı ile ortaklaşa düzenlenen istişare toplantısı, Çamlıca'daki Çamoluk Derneği Merkezinde yapıldı.

Belediyenin 100 günü Çamoluk Derneğinde İstişare edildi.


7 Temmuz 2024 pazar günü İstanbul Üsküdar Çamlıca'daki Çamoluk Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda Çamoluk Belediyesinin ilk yüz günlük icraatları ile  gelecek te yapılacaklar ele alındı.
Toplantıya, Çamoluk dernek başkanları ve iş adamları katıldılar.
Hüseyin Yetimova'nın sunuculuğunu yaptığı toplantıda, Çamoluk Dernek Başkanı  Hacı Canik, Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı Davut Çukuryurt, Çamoluk Belediye Başkanı Ergün Bakırhan, Çamoluk Derneği Eski Başkanlarından, Veysel Ekmen, Çamoluk Eğitim Vakfı Başkanı Yaşabey Kalebaşı,
Çamoluk Belediyesi Eski Başkanı Musa Varıcı birer konuşma yaparak, hizmet yolunda Çamoluk Belediye Başkanı Ergün Bakırhan'a destek sözü verdiler.
Çamoluk DernekBaşkanıo Hacı Canik yaptığı açılış konuşmasında geçmiş yöneticilere teşekkür ederken, Çamoluk Dernek başkanı olarak her zaman Çamoluklunun hizmetinde olduklarını dile getirdi. Kibirsiz ve egosuz olarak hizmet etmeye çalıştıklarını, seçim döneminde İstanbul belediyelerinden teklifler olmasına rağmen 
Çamoluk Belediyesini tercih ettiğini ve bundan pişmanlık duymadığını söyledi.
Ak PArti İlçe Başkanı Davut Çukuryut'ta yaptığı konuşmada, Ak Parti iktidarının 2002 ve 2013 yılları arasında çok etkili hizmetlerin yapıldığı ancak, Çamoluk olarak bundan fayalanamadıklarınısöyledi.
Davut Çukuryurt Ergün Bakırhan'ın kısa sürede içme suyu sorununu hallettiği için teşekkür etti.
Çamoluk Belediye Başkanı Ergün Bakırhan'da yaptığı konuşmada, belediyenin ilk 100 günde yaptığı icraatlardan bahsetti.
Ergün Bakırhan yaptığı konuşmada, göreve geldikleri ilk günden itibaren ayrım yapmadan çalışmaya başladıklarını.
İlk önce Çamoluk'un kanayan yarası olan içme suyu sorununu kalıcı çözüme kavuşturduklarını, yapılan bu çalışma ile her ay 400,000₺ olarak ödenen elektrik parasının yapılan bu çalışma ile belediyenin kasasında kaldığını söyledi.
Yaptıkları ikinci bir yatırımında kum ocağı olduğunu, bu çalışma ile Çamoluk'a çok modern ve işlevselliği olan kompleks bir tesis kazandırıldığını bunun da faydalarının önümüzdeki günlerde görüleceğini ifade etti.
Ergün Bakırhan,Çamoluk'a yapılacak bir çok yatırımın kaynağının bu tesisin kazancı olacağını açıkladı.
Burada üretilecek ürünlerin yalnız Çamoluk'un ihtiyacı değil, çevre ilçe ve illerden taleplerin olduğunu bu nedenle yapılan bu tesisin ilçeye çok büyük katkısı olacağını dile getirdi.
Hastane inşaatının başladığını ve hükümet binası için de önümüzdeki günlerde başlanacağını söyledi.
Yine hayır sahibi iş adamının taahhüt bettiği okul ve cami projesi için hemen harekete geçerek şartları yerine girdiklerini, gelecek günlerde inşaat çalışmasının da başlayacağını dile açıkladı.
Gölpark için de proje yaptırdıklarını  hilal şeklinde sahne ve modern yaşam alanlarının olacağını,  festival alanı mahalline hamam sauna ve yüzme havuzu projelerinin hayat geçeceğini, yeni yapılan pazar yerini de buradan 
kaldırarak eski tarihi yerine kapalı pazar yeri olarak yapılacağını açıkladı.
Hayvancılık için müracaat ettiklerini Tarım Bakanlığından 200 baş büyük baş hayvan tahsisinin yapıldığını, bunun da yeri yapıldıktan sonra hayvanların Çamoluk'a geleceğini söyledi.
Yapılan tüm  konuşmalarda projelerin Çamoluk'a katkısından bahsedilirken, başakna destek olunarak bu heyecanın ve azmin devam etmesi gerektiği dile getirildi.
Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2024, 16:29

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan Demir
Hasan Demir - 2 ay Önce

Hep aynı adamlar.

Fatih Aydın
Fatih Aydın - 1 ay Önce

Rabbim CC herkesin gönlündekini versin inşaAllah. Lakin yıllar önce bıraktığım yerde gibiyiz. Aynı konuşma biçimleri, aynı figürler, aynı teraneler... Dünya değişiyor, Ülke değişti, Siyaset değişti. Artık yeni şeyler söylemek lazım. Tüm hemşehrilerime hürmetlerimle...

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205