Çamoluklu İmama Okla Saldırı

Bağcılar'da görevli Çamoluklu İmam okla yapılan saldırı sonucu yaralandı.

Çamoluklu İmama Okla Saldırı

İstanbul Bağcılar Necattin Camii'nde imam hatip olarak görev yapan Yenice Köyünden Dursun Kuru tartıştığı cemaat tarafından okla saldırı sonucu yaralandı.

Bağcılar Sadık Ahmet Caddesi'nde bulunan Necattin Camiinde,Dursun hoca  ve bir kişi arasında tartışma çıktı.

Camide kısa şortla namaz kılan kişi nedeniyle çıkan tartışma sonrası camiden ayrılan şüpheli  Muhammet F.G. daha sonra elinde okla camiye dönerek imam Dursun Kuruya saldırdı.

Duesun hocayı okla yaralayan saldırgan olayı gören esnaf ve cemaatin yardıma gelmesiyle birlikte etkisiz hale getirlerek polise teslim edildi.

Okla yaralanan Dursun kuru olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bir açıklama yaptı.Bakan açıklamasında:

İstanbul’un Bağcılar İlçesi Necaattin Cami’de dün öğlen saatlerinde Cami İmamı D.K.’yı okla yaralayan şahsın M.G. olduğu tespit edilmiştir. Şahıs “Kasten Yaralama" suçundan işlem yapılmak üzere gözaltına alınmıştır.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan incelemeler sonucu şüpheli şahsın cami içerisine girerek, imama hakarette bulunduğu, vatandaşlar tarafından camiden çıkartıldığı, bir müddet sonra elinde ok ve yay ile cami önüne geri gelerek camii çıkışında imam D.K. yı yaraladığı tespit edilmiştir.

Ayrıca M.G. isimli şüpheli şahsın “Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak, Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma, Kasten Yaralama ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet" suçlarından kaydının bulunduğu tespit edilmiştir.

Masum insanların canlarına kast edenlere, huzurunu kaçıranlara asla müsaade etmeyeceğiz!

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2024, 19:30

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Lokman TEPETAM
Lokman TEPETAM - 2 ay Önce

Geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin İnşAllah

Veysel Lortoğlu Çok geçme olsun
Veysel Lortoğlu Çok geçme olsun - 2 ay Önce

Çok geçme olsun

Sâlih Tepe
Sâlih Tepe - 2 ay Önce

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşAllah âmin

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205