Hacıahmetoğlu 25 Yıl Sonra Bük'te Buluştu

Hacıahmetoğlu köylüleri, dernek ve muhtarlık organizasyonuyla Bük'te bir araya geldiler.

Hacıahmetoğlu 25 Yıl Sonra Bük'te Buluştu

19 Haziran 2024 Çarşamba günü Hacıahmetoğlu Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından tertip edilen geleneksel şenlik programı köylü ve misafirlerin yoğun katılımı ile bu sene Hacıahmetoğlu köyü Bük mevkiinde gerçekleştirildi. Böylece 25 yıl sonra tekrardan Hacıahmetoğlu köylüleri şenlik için Bük'te buluştular.

Sunuculuğunu radyo programcısı Göksel Sağlam'ın yaptığı programda sanatçılar Haydar Keleş, Filiz Ağar ve Onur Bozatlı sahne aldılar. Kara Mehmet davul zurna ekibinin yer aldığı programa Çamoluk Kaymakamı Faruk Carfi, Çamoluk Belediye Başkanı Ergün Bakırhan, Çamoluk İlçe Emniyet Amiri, Çamoluk İlçe Jandarma Komutanı, Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik, Çamoluk Eski Belediye Başkanı Fatih Düz, Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı Davut Çukuryurt, Giresun İl Genel Meclis Üyesi Yakup Urtaç, Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Muammer Çolak, Ozan Köyü Dernek Başkanı Ayhan Altun, Kılıçtutan Köyü Dernek Başkanı Selim Varıcı, Karadikmen Köyü Dernek Başkanı Murat Şapaloğlu, Yazılar Mahallesi Dernek Başkanı Fatih Sürücü, Usluca Köyü Dernek Başkanı Recep Yüksel ve Yeniköy Dernek Başkanı Halil İlme katıldı.

Hacıahmetoğlu köylülerinin yoğun ilgi gösterdiği programda ilk önce Haydar Keleş sahne aldı. Sevilen türkülerini seslendiren Haydar Keleş oyun havası türküleri ile de katılımcıları coşturdu. Haydar Keleş'ten sonra Filiz Ağarın sahe aldığı program Onur Bozatlı ile devam etti. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Onur Bozatlı, Haydar Keleş'i de saheneye davet ederek programda düet yaptılar.

Programda Hacıahmetoğlu Köyü Dernek Başkanı Kaya Çaputlu da selamlama konuşması yaptı. Çaputlu yaptığı konuşmada katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirirken katılanlara da teşekkür etti. Dernek çalışmaları hakkında da bilgi veren Kaya Çaputlu, Hacıahmetoğlu Köyü Muhtarı Emrah Ekinci'ye işbirliği sebebi ile teşekkür etti. Muhtar Emrah Ekinci'nin de konuşma yaptığı rogramda Kaymakam Faruk Carfi, Belediye Başkanı Ergün Bakırhan ve Dernek Başkanı Hacı Canik de birer selamlama konuşması yaptılar.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2024, 14:04

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kaya Çaputlu
Kaya Çaputlu - 3 ay Önce

Çok teşekkür ediyorum Çamoluk haber

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205