FİLİSTİN KERMESİNDE REKOR BAĞIŞ TOPLANDI!

Çamoluk ilçe müftülüğünün öncülüğünde ve Çamoluk din adamlarının ortaklaşa başlattığı Filistin'de zulüm gören kardeşlerimize destek amacıyla kermes düzenledi.

FİLİSTİN KERMESİNDE REKOR BAĞIŞ TOPLANDI!

Bu yıl 30.'su düzenlenen Çamoluk bel festivali kapalı pazar alanında kurulan kermeste toplanan bağışlar Filistinli kardeşlerimizin yarasına merhem olacak! Günler öncesinden afişlerle tanıtımı yapılan kermes 23 Haziran Cuma günü başladı 25 Ağustos günü gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü, kermese yoğun ilgi gösteren vatandaşlar çeşitli yöresel yiyecekleri tadarken bir yandan da fazlası ile yardım etmeyi ihmal etmedi.

ÜÇ GÜN BOYUNCA TAM 173,400 TL REKOR BAĞIŞLA GÖZ DOLDURDU!

Yiyeceklerden ve çoğunluğu tatlılardan oluşan kermes te gönüllü vatandaşlar evlerinde hazırlayarak kermes alanına getirdiği görüldü. Özellikle görev alan din görevlilerinin eşleri büyük emek sarfettikleri yiyeceklerin bir çoğunluğu hanımlarının gayretleri ile hazırlandığı dile getirildi. Kermese o gün tanık olan bazı vatandaşlar, hazırlık yapıp bizler de getirelim dedikleri görüldü. 

Çamoluklu din görevlileri kermes için tahsis edilen yer için, Çamoluk kaymakamlığı Çamoluk Belediye başkanlığı, Çamoluk yardımlaşma ve kültür derneği'ne ve duyarlı hayırsever maddi manevi katkı sağlayan tüm vatandaşlara teşekkür ettiler.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2024, 09:18

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205