Giresun Gençlik Derneği Yeni Döneme Hızlı Başladı

Giresun Gençlik Derneği Başkanı İzzet Mermer Giresun'da bir dizi temaslarda bulundu

Giresun Gençlik Derneği Yeni Döneme Hızlı Başladı


25 Mayıs 2024 Cumartesi günü yapılan Giresun Gençlik Derneği kongresinde oy birliği ile başkanlığa seçilen Çamoluk Yenice Köyünden İzzet Mermer, Giresun Gençlik Derneğini daha aktif hale getirebilmek için çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Kurban Bayramı nedeni ile bir dizi temas ve ziyaret programı yaparak gerçekleştiren İzzet Mermer ve beraberindeki heyet, Çamoluk, Alucra ve Yağlıdere Belediye başkanlarını ziyaret etti.
Ziyarette başkanlara Giresun Gençlik Derneği adına plaket takdim edilirken, aynı zamanda Giresun Gençlik derneği ve yapılan çalşmalar hakkında bilgiler verildi.
Çamoluk Belediye Başkanı Ergün Bakırhan'ı İl Genel Meclisi Üyesi Yakup Urtaç ile ziyaret eden İzzet Mermer, Başkan Ergün Bakırhan'a dernek çalışmaları hakkında bilgi verip, çalışmalara destek talep etti.
Çamoluk Belediye Başkanı Ergün Bakırhan'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirp, özellikle burs konusunda Giresun Gençlik Derneğine destek sözü verdi.
Alucra Belediye Başkanı Ziyaretinde İzzet Mermer ile birlikte, dernek yöneticisi akademisyen Oğuzhan Kundak, Mürsel Tekneci ve Kadir Bekiroğlu hazır bulundular.
Bu ziyarette de Alucra Belediye Başkanı Faruk Demirağ'a dernek ve çalışmalar hakkında bilgi verip destek isteyen heyete, başkan da destek sözü verdi.
Son olarak Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş'ı ziyaret eden Giresun Gençlik Derneği heyeti, burada da sıcak karşılanıp destek sözü aldı.
Yağlıdere Belediye Başkanı ziyaretinde de, Başkan İzzet Mermer'in yanında yöneticilerden; Kahraman Durdu, Mürsel Tekneci ve Oğuzhan Kundak yer aldılar.
Ziyaretlerle ilgili olarak Çamoluk  Haber'e bilgi veren başkan İzzet Mermer, ziyaretlerin çok olumlu geçtiğini bu ziyaretlerin diğer ilçeler ile de devam edeceğini açıkladı.
Ayrıca İstanbul'un ilçelerinde Giresun nüfusunun yoğun olduğu bölgelerin  belediye başkanlarını ziyaret edip, dernek ve çalışmalar hakında bilgi vereceklerini ve Giresunlu sanatcı ve devlet adamlarının isimlerinin yaşatılması için çalışma yapacacaklarını  dile getirdi.
Bu kapsamda Giresunluların yoğun olduğu ilçelerdeki sokaklara Giresunlu sanatçı ve devlet adamlarının isimlerinin verilmesi için çalışacaklarını söyledi.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2024, 20:29

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205