Haşim Karacaoğlu; Ağaç katliamı Değil İşgal önlendi

Çamoluk Hürriyet Mahallesi Muhtarı Haşim Karacaoğlu, yapılanın ağaç katliamı değil işgalin önlenmesidir.

Haşim Karacaoğlu; Ağaç katliamı Değil İşgal önlendi

Hürriyet Mahallesinde kesilen ağaçlar ile ilgili olarak Çamoluk Haber'e açıklama yapan Hürriyet Mahallesi Muhtarı Haşim Karacaoğlu, Hürriyet Mahallesinde, milli emlak'a ait olan yerlere bazı mahalle sakinleri tarafından ağaçların dikildiği ve zamanla bu ağaçların etraflarının çevrilerek sahiplenilmeye çalışıldığını, konteynır konulduğunu ve hafriyat çalışmalarının olduğunu söyledi.

Haşim Karacaoğlu, yapılan şikayet ile birlikte Milli Emlak yetkililerinin gelerek keşif yaptıklarını ve  bahse konu alanların açılması yönünde karar alındığını söyledi.

Karacaoğlu, Çamoluk Kaymakamlığının da bu kararı yerine getirdiğini söyledi.

Söz konusu alanların şahıslara ait değil  Milli Emlak'a ait olduğunu yalnızca bir yer değil bir kaç yerin farklı kişilerce çevrildiğini dile getirdi.

Ağaçların da kesimediğini başka alanlar dikilmek üzere söküldüğünü açıkladı.

Uygulama yapılmadan önce çekilen fotoğraflar

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2024, 18:49

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Zekeriya
Zekeriya - 1 gün Önce

Baya kılıf uydurmuş muhtar efendi o sökülen ağaçları götürsünde diksin bakalım tuttura bilecekmi , kim kimin yerini gasp etmiş gadostra gelemedimi herkesin tapusu belli değilmi hazine yeri belli değilmi, bence bunlar yapılan ağaç katliamına kılıf uydurmaktır, yapılan ağaç katliamı her ne sebep olursa olsun hoş görülecek tasvip edilecek şey değildir bu ağaç katliamını yapanlar mutlaka cezanlandırılmalıdır , böyle bir işe kalkışanlara örnek olsun.

banner200

banner205